Karijera

NAMA JE STALO DO ZAPOSLENIKA

Zalažemo se, ne samo da za zadovoljne kupce, nego i zadovoljne radnike. Našu korporativnu kulturu karakterizira ravna hijerarhija i timski rad preko raznih odjela i država. U Europapieru, vjerujemo u stvaranje radne kulture koja promiče povjerenje, poštovanje i različitost u kojem je svaki pojedinac vrijedan i kojem je pružena svaka priliku da ispuni svoj puni potencijal. Naši zaposlenici služe kao temelj našeg uspjeha, a to je razlog zašto smo se posvetili profesionalnom razvoju svakog člana tima. Smatramo ovaj razvoj kadrova ulaganjem u naše društvo, budući da su dobro obrazovani i visoko motivirani zaposlenici osnova održivog uspjeha na našim tržištima.

Naš razvoj ljudskih potencijala
usmjeren je na:
  • individualnu obuku i planove za karijeru
  • program razvoja vodstva
  • godišnje intervjue za procjenu
  • godišnje istraživanje zaposlenika

OTVORENI NATJEČAJI

Ako želite unaprijediti vašu karijeru i biti dio stvaranja naših budućih poslovnih uspjeha, prijavite se za jedno od naših postojećih radnih mjesta navedenih u nastavku.

Ako ne možete naći prikladnu otvorenu poziciju, iskoristite priliku da nam se prijavite u našu bazu na istraživačkoj osnovi.

Ako se želite prijaviti, molimo vas da pošaljete vašu detaljnu dokumentaciju (prijavu, životopis s fotografijom) kao PDF datoteku na: careers(at)europapier.com

top

Ovime izričito dajem pristanak na pohranu i korištenje log datoteka i korištenje kolačića. Daljnje informacije možete pronaći u našoj Izjavi o privatnosti podataka.