Vodeći trgovac papirom u centralno - istočnoj EuropiEuropapierov Design & Paper blog se vratio sa novijim svježim dizajnom! - europapier.ba

Vijesti

Europapierov Design & Paper blog se vratio sa novijim svježim dizajnom!

Početkom 2012. godine pokrenut je Design & Paper blog u svrhu promocije tema povezanih sa svijetom dizajna i papira.
Kreiran je kako bi našu strast prema izvanrednom dizajnu, kreativnim papirima i tisku podijelili sa zajednicom ljubitelja papira. Design & Paper blog ujedno služi kao  interaktivna platforma namijenjena dizajnerima, umjetnicima, ilustratorima, tiskarima i proizvođačima koji su voljni podijeliti najbolje primjere svojih radove na našoj stranici.

„Ove godine odlučili smo se promijeniti vizualni izgled stranice u skladu s novim digitalnim trendovima. Željeli smo osvježiti izgled bloga, ali ujedno zadržati visoku kvalitetu sadržaja i strast prema dizajnu i papirima koja je okosnica ovog projekta. I tako je započeo proces okupljanja tima i kompletnog redizajna.”
Sandra Schmidt, Voditelj Design Segmenta, Europapier International AG.

Evo što je drugačije
Staro sučelje bloga zamijenjeno je novim, pristupačnijeg dizajna s ciljem poboljšanja  funkcionalnosti njegova korištenja, a istaknute slike na stranici odlika su jednostavnog i suvremenog dizajna. Otvoren i organizirani preglednik omogućuje korisniku veliki izbor sadržaja - bilo da je u potrazi za određenim informacijama ili samo za inspiracijom. Izvorna ideja i inspiracija za novi dizajn proizašla je iz tiskanih primjera časopisa i novina, te njihovog načina strukturiranja objave sadržaja. Funkcionalnost web stranice, minimalistički izgled i korištenje animacija bili su nam jako bitni u procesu kreiranja bloga. Novi dizajn inspirirao nas je da se vratimo upotrebi originalnog logotipa koji spaja tamniji ne serifni sa svjetlijim serifnim znakom.

Nadalje, u želji da pojednostavnimo i ažuriramo postojeći sadržaj, smanjili smo kategorije i uveli neke nove. Nove su kategorije PAPER, PRINTING+FINISHING u kojima naši čitatelji mogu pronaći informacije stručnjaka iz industrije koje će poslužiti kao daljnja inspiracija za stvaranje.
PUBLISHING je isto tako nova, zanimljiva kategorija, u kojoj korisnici mogu pronaći informacije o novim knjigama i časopisima te iz prve ruke otkriti uzbuđujuće i zanimljive dizajne knjiga od naslovnice do sadržaja.

Mogućnosti oglašavanja
Design & Paper blog od sada nudi i mogućnost tailor-made oglašavanja usmjerenog našoj publici. Na naslovnoj stranici bloga dostupna su dva reklamna bannera. Ovo je nova uzbudljiva značajka za proizvode ili usluge namijenjene grafičkim dizajnerima, ilustratorima, fotografima, kreativnim agencijama, umjetnicima, a oni obuhvaćaju našu ciljanu publiku.

Design & Paper inicijativa je Europapier Grupe. Osim što je #1 trgovac papirom na području Srednjoistočne Europe, Rusije i Ukrajine, Europapier se prvenstveno obvezuje pružiti Vam najbolju moguću podršku kako bi vaš projekt ugledao svjetlo dana. Naš Design & Paper blog je otvorena platforma na koju vas pozivamo i potičemo da je koristite za objavljivanje svojih projekata!
Veselimo se što ćemo podijeliti vaše radove s članovima naše kreativne zajednice!


Check out the new look: www.designandpaper.com

top

Ovime izričito dajem pristanak na pohranu i korištenje log datoteka i korištenje kolačića. Daljnje informacije možete pronaći u našoj Izjavi o privatnosti podataka.