Izjava

izjave o okolišu heinzel grupe

Budući da poštujemo okoliš, cilj nam je svesti naš poslovni uticaj na okolinu na najmanju moguću mjeru. Osim težnje za najvećom učinkovitosti, glavni naglasak smo stavili na sve aktivnosti zaštite okoliša i smanjenje ekološkog uticaja našeg poslovanja. U potpunosti provodimo sistem kontrole kvalitete u našim tvornicama, certificiran u skladu s ISO 9001, a naš standard upravljanja okolišem je certificiran u skladu s ISO 14001.

Europapier kao i naše globalno trgovačko društvo je FSC® i PEFCTM sertificirano. Uvjereni smo da su ovi sistemi upravljanja korisni za sve naše aktivnosti, zahvaljujući činjenici da su ih usvojili svi zaposlenici naših kompanija. Naši zaposlenici su svjesni da dijele zajedničku odgovornost za utjecaj koji njihov rad ima na okoliš, a oni znaju kako ga učinkovito ograničiti.


Opsežan sistem obrazovanja i osposobljavanja djelatnika naših kompanija u svim kategorijama rada - od operatera preko srednjeg menadžmenta do rukovodilaca - doprinosi tim pozitivnim rezultatima.

 


Pokušavamo usaditi te vrijednosti, ne samo unutar naše kompanije, nego također i dobavljačima sirovina i usluga koje naše kompanijee koriste. Ohrabrujemo naše kupce da iskoriste naš asortiman proizvoda koji je u najvećoj mogućoj mjeri proizveden na ekološki način. Gradimo pozitivan odnos s javnošću, državom, zajednicom i regionalnim institucijama, kao i drugim kompanijama.

Alfred H. Heinzel, President of the Heinzel Group

top

Ovime izričito dajem pristanak na pohranu i korištenje log datoteka i korištenje kolačića. Daljnje informacije možete pronaći u našoj Izjavi o privatnosti podataka.