Odgovornost

Ekološka odgovornost

Spremni smo dokazati svoju društvenu odgovornost prema okolišu a to činimo otvorenošću i direktnom komunikacijom te spremnošću pružanja odgovarajućih informacija o našim tvornicama, strategijama i ciljevima. Spremni smo priznati probleme bez oklijevanja. Samo izravni i iskreni dijalog i suradnja između svih zainteresiranih strana može dovesti do uspješnog dugoročnog suživota u svijetu koji vrvi tehnologijom i tehnološkim mogućnostima kao što je to naš svijet danas.

Alfred H. Heinzel, predsjednik Heinzel Grupe

„Go green“ rješenja

Kao vodeći trgovac papira srednje i istočne Europe, Europapier ima neprijepornu odgovornost prema okolišu te rado prihvaćamo taj izazov. Tijekom posljednjih nekoliko godina, neprestano povećavamo našu suradnju s certificiranim tvornicama papira, podržavajući i potičući održivi razvoj. Jedna od naših opredjeljenja je poslovati kao zelena (ekološki osviještena) tvrtka što nas čini ključnim trgovcem papirom u smislu ekoloških papira.

FSC® (FSC-C017326) 

PEFCTM (PEFC/06-37-03)

 

U 2013. godini, Europapier je u ukupnom prometu zabilježio 31% prodaje sertifikovanog papira.


Izuzetan uspjeh za trgovca na tržištima Centralne i Istočne Evrope.

EUROPAPIER podržava otvoreni dijalog

Europapier se zalaže za očuvanje životne sredine i bolje životno okruženje. To je osnova po kojoj mi biramo naše proizvode, a prema istim kriterijumima biramo i partnere. Pozitivni efekti se već vide.

Da li želite da saznate više o tome? Ne oklijevajte da stupite u kontakt sa našim rukovodiocem za zaštitu životne sredine ili bilo kojim od naših lokalnih stručnjaka i da postavite pitanja ili da date sugestije. Biće nam drago da pomognemo i rado ćemo saslušati prijedloge!*privatnosti podataka

top

Ovime izričito dajem pristanak na pohranu i korištenje log datoteka i korištenje kolačića. Daljnje informacije možete pronaći u našoj Izjavi o privatnosti podataka.