Vodeći trgovac papirom u centralno - istočnoj EvropiNOVO U EUROPAPIERU Mohawk Panoramic Papers! - europapier.com

novosti

NOVO U EUROPAPIERU Mohawk Panoramic Papers!

Mohawk Panoramic Papers - od sada dostupni u Europapieru Srbija!

regular_binding
Običan povez

panoramic_binding
Mohawk Panoramic

 Jedinstveno rešenje štampe i poveza za digitalnu štampu

Europapier Vam sa zadovoljstvom predstavlja Mohawk Panoramik.
Ova revolucionarna linija proizvoda fokusirana je na ubrzani razvoj kvaliteta brošura izrađenih digitalnom štampom. Panoramic papiri leže ravno čime se postiže zapanjujući efekat pri reprodukciji fotografija, a tradicionalni prevoji na sredini koji kvare interpretaciju fotografije, postaju prošlost. Ovo je zaista jedinstven način vizuelnog doživljaja štampe, s obzirom na to da su boje potpuno ujednačene, a slike se prostiru celom površinom papira.

Tržište papira za digitalnu štampu ubrzano raste, a Panoramic papiri su osmišljeni upravo tako da zadovolje specifične i sve zahtevnije potrebe dizajnera, štampara, pa i samih krajnjih klijenata. Nama je izuzetno zadovoljstvo što klijentima možemo pružiti podršku u vidu paira koji omogućava najkvalitetnija revoliucionarna rešenja dolazećih trendova.

Mohawk Panoramic papiri omogućavaju Vam da predstavite svaki milimetar Vašeg rada, a da ne izgubite ni jednu važnu informaciju zbog zastarelog načina poveza u albumima, brošurama ili izveštajima. Ova unikatna metoda omogućava štamparima da iskoriste ravnu površinu i štampaju mnogo kvalitetnije kalendare,kuvare, godišnje izveštaje ili foto albume, nego ikada pre.

top

Ovim izričito dajem pristanak na čuvanje i korišćenje log datoteka i korišćenje kolačića. Više informacija možete pronaći u našoj Izjavi o privatnosti podataka.