Vodeći trgovac papirom u centralno - istočnoj Evropiodgovornost - europapier.com

odgovornost

Going green

As Central Eastern Europe's leading paper merchant, Europapier has an undeniable responsibility towards the environment and we are happy to take on the challenge. Over the last few years, we have continuously increased our collaboration with certified paper mills, supporting and encouraging sustainable development. Being a green company is one of our great commitments and has made us the key paper merchant in regards to environmental papers.

FSC® (FSC-C017326) 

PEFCTM (PEFC/06-37-03)

In 2013, 31% of all paper sold by Europapier was certified.A remarkable development for a paper merchant in the CEE markets.


EUROPAPIER welcomes an open dialog

Europapier is committed to a greener and better environment. This is the basis on which we choose our products, and that’s exactly how we choose our partners as well. The positive effects are already starting to show. Would you like to know more about this? Feel free to contact our environmental manager, or any of our local experts with questions or suggestions. We are happy to help and always happy to listen!

Odgovornost

Zalaganje za zeleniju životnu sredinu

Europapier ima, kao vodeći prodavac u Centralnoj i Istočnoj Evropi, neosporivu odgovornost prema očuvanju životne sredine i nama je drago što možemo da se uspešno uhvatimo u koštac sa takvim izazovom. Tokom poslednjih nekoliko godina, kontinuirano smo radili na jačanju saradnje sa sertifikovanim fabrikama za proizvodnju papira, podržavajući i ohrabrujući održiv razvoj. S obzirom da smo kompanija koja se zalaže za zeleniju životnu sredinu, mi smo i vodeći prodavac kad govorimo o ekološkom papiru.

 U 2013. godini, Europapier je u ukupnom prometu zabeležila 31% sertifikovanog papira.

Izuzetan uspeh za prodavca na tržištima Centralne i Istočne Evrope. 

 EUROPAPIER podržava otvoreni dijalog

Europapier se zalaže za očuvanje životne sredine i bolje životno okruženje. To je osnova po kojoj mi biramo naše proizvode, a prema istim kriterijumima biramo takodje i partnere. Pozitivni efekti se već vide.

Da li želite da saznate više o tome? Ne oklevajte da stupite u kontakt sa našim rukovodiocem za zaštitu životne sredine ili bilo kojim od naših lokalnih stručnjaka i da postavite pitanja ili da date sugestije. Biće nam drago da pomognemo i rado ćemo saslušati predloge!

*Izjavi o privatnosti podataka

top

Ovim izričito dajem pristanak na čuvanje i korišćenje log datoteka i korišćenje kolačića. Više informacija možete pronaći u našoj Izjavi o privatnosti podataka.