Vodeći trgovac papirom u centralno - istočnoj Evropidobavljači - europapier.com

dobavljači

Prednosti


Kako bismo našim klijentima omogućili najbolje proizvode, Europapier je ostvarila dugotrajno strateško partnerstvo sa vodećim proizvodjačima u Evropi i
na drugim kontinentima. Ova partnerstva su zasnovana na uzajamnom poštovanju i saradnji.

Dobavljači imaju koristi od :
  •            Naše politike strateškog saveza

  •            Sveobuhvatne palete proizvoda

  •           Inovativnih najsavremenijih proizvoda

  • poštene, upravljive, dugoročne cenovne politike

Način poslovanja

Europapier Grupa sklapa partnerstva sa kompanijama različitih veličina i porekla iz svih zemalja sveta koje važe za najbolje u svojoj branši. Veoma pažljivo biramo naše dobavljače kako bi bili sigurni da su u skladu i sa našom strategijom brenda i ciljevima za razvoj i napredak. S obzirom da se se trudimo da ostvarimo i održavamo dugotrajna partnerstva, posebno je važno da su dobavljači ne samo komercijalno atraktivni i finansijski jaki, već i da su sposobni da isporuče najbolji kvalitet ispunjavajući standarde kompanije Europapier koji se odnose na odgovornost prema životnoj sredini. Trudimo se da održimo raznoliku bazu dobavljača, što vodi povećanju inovacija i jedinstvenom uvidu u potrebe lokalnih tržišta – prednosti od kojih naši klijenti imaju koristi.

Šta nudimo

Strateški savez sa evropskim vodećim dobavljačima i proizvodjačima je jedna od glavnih prednosti kompanije Europapier. Naš dugotrajan uspeh na tržištu i jasno odredjeni dugoročni ciljevi kompanije predstavljaju glavne prednosti zbog kojih se proizvodjači nama obraćaju ukoliko žele da predstave i plasiraju svoje inovativne proizvode na tržišta Austrije i Centralne i Istočne Evrope. Dobavljači Grupe imaju koristi od preferencijalnog tretmana i pristupa prodajnom timu kompanije Europapier i dugogodišnjem iskustvu u industriji. Naši partneri su nam važni i mi stoga nudimo angažovanje u ranoj fazi za pronalaženje novih mogućnosti i zalažemo se za otvorenu i jasnu komunikaciju radi efikasnog i uzajamno korsinog poslovnog razvoja.

top

Ovim izričito dajem pristanak na čuvanje i korišćenje log datoteka i korišćenje kolačića. Više informacija možete pronaći u našoj Izjavi o privatnosti podataka.