Cookies Policy

Положення про конфіденційність персональної інформації

Захист вашої приватності дуже важливий для нас, особливо якщо ви користуєтеся нашим сайтом. Саме тому це положення надає вам вичерпну інформацію про те, які з ваших персональних даних ми обробляємо під час користування нашим вебсайтом, і як ми, у якості регулюючого органу, захищаємо цю інформацію. Дані обробляються згідно з законом. 

Контролюючий орган обробки даних: Europapier East Europe. Gaadner Strasse 80, 2371 Hinterbruhl

Представник контролера: Andreas Urbanek

А) Відвідування нашого вебсайту

Коли ви відвідуєте нашу сторінку в Інтернеті  або нашу інтернет-крамницю жодні ваші персональні дані не зберігаються на наших серверах без вашої вираженої згоди. Проте, для більш продуктивної роботи сайту та інтернет-крамниці ми просимо вашої згоди на тимчасове збереження реєстраційних журналів та куків. Ви не зобов’язані погоджуватися і можете користуватися сайтом також без вираженої згоди. Однак, у деяких випадках ви можете бути дещо обмежені у використанні сайту.

В) Згода на збереження та використання реєстраційних журналів та куків

1. Якщо ви даєте виражену згоду на використання та збереження реєстраційних журналів та використання куків, наші сервери будуть тимчасово зберігати кожен доступ до реєстраційного журналу. Таким чином, наступні дані будуть збиратися та зберігатися:

  • IP адреса комп’ютера з якого відбувається запит
  • Дата та час запиту
  • Ім’я та URL файлу загрузки
  • Кількість переданої інформації
  • Інформація про успішність запиту (HTTP код статусу)
  • Інформація про використаний браузер та операційну систему
  • З якого вебсайту відбувся перехід

Крім того, якщо ви даєте згоду, наш вебсайт також використовує куки (щоб дізнатися більше, дивіться Політика cookie далі)

Зібрані дані обробляють для коректного використання сайту (установа з’єднання), безпеки системи, технологічної адміністрації інфраструктури мережи та з цілями анонімної статистичної оцінки використання та оптимізації нашої присутності в інтернеті.

Максимальний період збереження даних – 2 роки. 

2. Дані, що зберігаються після вашого відвідування нашого представництва в інтернеті можуть бути відкриті третім особам тільки, якщо ми вимушені зробити це відповідно до закону або рішенню суду, або якщо це розкриття необхідне з метою відстоювання прав та кримінального переслідування у разі атаки на наші інфраструктури в Інтернеті. Дані не мають бути розкриті за будь-яких комерційних або некомерційних умов.

3. Щодо збереження реєстраційних журналів ми не здійснюємо обробку виключно самостійно, а покладаємося на підтримку ретельно обраних та надійних партнерів (далі, процесор), а саме ITBH, Proclane Commerce GmbH, та Honico eBusiness GmbH. Відповідними сучасними технічними та організаційними заходами вони також забезпечують безпеку вашої інформації. Нашим партнерам не дозволяється використовувати надану персональну інформацію для будь-яких інших цілей, поза тими з якими її було надано.

4. Політика cookie

Якщо ви дали виражену згоду на збереження та використання реєстраційних журналів та використання куків при відвідуванні нашого сайту, наш сайт буде використовувати кукі у декількох випадках. Вони допомагають зробити нашу присутність в Інтернеті більш комфортною для користувача та більш ефективною. Кукі – це маленькі текстові файли, які браузер зберігає на вашому комп’ютері. Дані збираються та зберігаються виключно у анонімній та псевдонімізованій формі і жодних висновків щодо вашої особистості не може бути зроблено. Кукі, які ми використовуємо є сесійними файлами кукі, які видаляються щойно ви закінчили роботу з браузером.

Встановлюються такі кукі (життєвий цикл – один сеанс)

  • Сесійні кукі

Після першого контакту з інтернет-крамницею наступні кукі генеруються на терміналі користувача:

Перед реєстрацією

  • Мова (мовні параметри) – дійсно до кінця сесії
  • Маршрутизація (параметр налаштування навантаження) – дійсно до кінця сесії

Після реєстрації

  • Сід (сесійний параметр) – дійсно до кінця сесії
  • Сід ключ (сесійний параметр) – дійсно до кінця сесії

Наступні кукі встановлюються під час відвідування вебсайту:

Fe_typo_user

  • Сесійні кукі
  • Typo3 кукі для встановлення кінцевого користувача, використані для визначення сайт якої саме компанії відвідується наразі: Europapier або EU-RO
  • Дійсний для всього сайту

Роздільна здатність

  • Сесійні кукі
  • Typo3 кукі
  • Дійсно для всього сайту

Кукі згоди

  • Не сесійні кукі
  • Життєвий цикл два тижні
  • Дійсно тільки для однієї мови визначеної за шляхом: наприклад, /at
  • Typo3/ Java Script: згода на кукі збережена, таким чином користувача запитують тільки по закінченні двох тижнів про згоду на збереження куків.

Ви можете задати в налаштуваннях свого браузера згоду або заборону на збереження куків. Ви можете запобігти збереженню куків обравши відповідні налаштування, проте, ми хотіли б вказати на те, що в такому разі ви, можливо, не будете здатні користуватися повним функціоналом нашого сайту. 

5. Користування Google Analytics

Якщо ви дали виражену згоду на збереження та використання реєстраційних журналів та використання куків при відвідуванні нашого сайту, наш сайт буде використовувати Google Analytics, веб-служба аналізу від Google Inc.

Google Analytics також використовує кукі - текстові файли, які зберігаються на вашому комп’ютері та дають дозвіл на аналіз вашого використання вебсайту. Інформація про ваше використання цього вебсайту згенерована куками (включаючи вашу IP адресу) буде передана на сервери Google у США та зберігатиметься там. Google використовуватиме цю інформацію для оцінки вашого користування вебсайтом, підготовки звіту про діяльність вебсайту для операторів сайта і надання подальших послуг відносно використання сайту та Інтернету. Google також буде передавати цю інформацію третім особам, за нагоди, якщо це необхідно відповідно до закону в тій мірі, в якій треті особи оброблятимуть ці дані від імені Google. Google ні в якому разі не з’єднає вашу IP адресу з іншими даними збереженими Google. 

Google Analytics встановлює такі кукі:

  • _ga: весь сайт (не сесійні кукі з життєвим циклом – 2 роки)
  • _gid: весь сайт (не сесійні кукі з життєвим циклом 24 години)
  • _gat: весь сайт (не сесійні кукі з життєвим циклом 10 хвилин)

Всі ці кукі дійсні для всього сайту.

Ви можете задати в налаштуваннях свого браузера згоду або заборону на збереження куків. Ви можете запобігти збереженню куків обравши відповідні налаштування, проте, ми хотіли б вказати на те, що в такому разі ви, можливо, не будете здатні користуватися повним функціоналом нашого сайту. Ви навіть можете запобігти отримання та обробки зібраної інформації Google, якщо встановите додатковий програмний модуль, який можна завантажити з https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de. 

Подальшу інформацію про умови використання та надання конфіденційності Google можна знайти за наступними посиланнями

https://support.google.com/analytics/answer/7124332/hl=de

https://www.google.de/intl/de/policies/

6. Надання реєстраційних журналів та використання кукі ані за законом ані за умовами контракту не є обов’язковим, і також не є необхідним для укладання контракту. Таким чином, необхідність надавати ці дані та/або використовувати кукі або дозволяти їх використання відсутня. Законною підставою для використання реєстраційних журналів та кукі є тільки дана вами згода(Ст.6 пар.1 Загального Регулювання Захисту Даних (ЗРЗД). Якщо згода на дана ні реєстраційні журнали, ні кукі не можуть використовуватися. 

7. Право скасування

Ви можете скасувати свою згоду на зберігання та використання реєстраційних журналів та використання кукі будь-коли без зазначення причини. Для цього ви можете відправити нам електронний лист за наступною адресою (електронна адреса) або листа за адресою (поштова адреса) Проте зауважте, що будь-яка обробка та передача до дати скасування все ще буде легітимною. 

С) Інтернет-крамниця

1.  Якщо ви створюєте профіль клієнта на нашому вебсайті або розміщуєте замовлення через нашу інтернет-крамницю, вам буде запропоновано ввести персональні дані в онлайн форму. Інформація та/або дані, які ви вводите і дані, які є результатом обробки вашого замовлення, а саме

  • Номер замовлення та статус замовлення
  • Інформація про доставку (дата, тип транспортування, адреса доставки, і т.ін.)
  • Електронна адреса

Необхідні для обробки вашого контракту.

Зазначена інформація має зберігатися протягом 3 років.

2. Ваші персональні дані не будуть пов’язуватися або синхронізуватися з іншими даними, а використовуватимуться виключно для надання замовлених вами послуг. Ми не використовуватимемо ваші дані в маркетингових цілях або з метою маркетингового дослідження або дослідження відношення без вашої підтвердженої згоди.

3. Для обробки договірних відносин з вами ваші дані будуть розкриті наступним категоріям одержувачів зазначених нижче, а саме у наступних випадках:

А) Дані повідомляються перевізчику, якого ми вповноважуємо доставити товар. Виключно дані необхідні для доставки товару повідомляються.

В) Якщо для оплати використовуються платіжні сервіси (наприклад, PayPal, Visa, Mastercard або інші) ваші дані будуть повідомлені обраному постачальнику платіжного сервісу. Це також стосується банку обраного для обробки ваших платежів. 

С) Пряма доставка

Якщо ваші персональні дані були повідомлені за передачі цих даних процесору, такі дані можуть бути використані виключно з метою за якою ми передали їх. Наші процесори також захищають безпеку ваших даних за допомогою відповідних сучасних технічних та організаційних заходів.

4. Надання вказаних даних необхідно для укладення договору, в іншому випадку ми не зможемо обробити ваше замовлення. Якщо ви не зможете надати вказану інформацію контракт не буде укладеним. 

D) Інформаційне повідомлення

1. Якщо ви надали виражену згоду на отримання інформаційних повідомлень ми можемо надсилати вам електронні листи комерційного змісту з рекламними цілями. Дані надані для надсилання інформаційного листа можуть бути використані виключно для надсилання інформаційних повідомлень. Ви можете припинити підписку на інформаційні повідомлення будь-коли через відмову від підписки розміщену в листі або за наступним посиланням (посилання)

Ми зберігатимемо вашу інформацію, яку отримали від вас з цією метою тільки протягом періоду отримання вами інформаційних повідомлень, доки ви на скасували підписку на них.

2. Ми не надсилаємо інформаційні повідомлення самостійно, але через нашого партнера (далі - процесор), а саме (виконувач). Наш процесор також захищає безпеку ваших даних відповідними сучасними технічними та організаційними заходами. Наш партнер не може використовувати надані персональні дані за метою іншою від тої, з якою вони були надані.

3. Надання даних для отримання інформаційних повідомлень не є необхідним згідно законодавства або умов контракту, а також не потребується для укладення контракту. Таким чином, необхідність надавати цю інформацію відсутня, так саме як і необхідність згоди на отримання інформаційних повідомлень. Правову базу для отримання вами інформаційних повідомлень становить виключно ваша виражена згода (Ст. 6 пар.1 ЗРЗД) Якщо ви не даєте згоди, інформаційні повідомлення не будуть надсилатися. 

Е) Права надані суб’єктам даних

До того ж, посилання надається для наступних прав суб’єктів даних відповідно до ЗРЗД відносно їх особистих даних:

  • Право контролера на інформацію відносно особистих даних суб’єкта даних згідно Ст. 15 ЗРЗД
  • Право на виправлення згідно Ст. 16 ЗРЗД
  • Право на стирання згідно Ст. 17 ЗРЗД
  • Право на обмеження обробки згідно Ст. 18 ЗРЗД
  • Право на перенос даних згідно Ст. 20 ЗРЗД
  • Право не погоджуватися на обробку згідно Ст. 21 ЗРЗД

Крім того, суб’єкт даних також має право на подати скаргу в органи захисту даних. Щодо цього, робиться також посилання на вебсайт органу охорони даних, який можна знайти за (посилання на відповідний сайт)

F) Посилання до інших постачальників

На нашому вебсайті можуть знаходитися посилання до інших провайдерів та наші посилання в соціальних мережах. Це положення про конфіденційність персональної інформації стосується тільки вебсайтів та сервісів, які належать і контролюються нами. Ми не маємо впливу на зовнішні посилання, які походять від наших служб. Ми не контролюємо, чи провайдери та операторі соціальних медіа платформ дотримуються статутних положень по захисту даних.

G) Захист технічної інформації

Ми приймаємо технічні та організаційні заходи безпеки заради захисту ваших даних, які ми обробляємо, від випадкового або навмисного маніпулювання, втрати, руйнування, або несанкціонованого доступу. Наші заходи безпеки регулярно покращуються згідно з технологічним прогресом. 

H) Дійсність та остання версія Положення про конфіденційність персональної інформації

Це Положення про конфіденційність приватної інформації застосовується безпосередньо та усуває попереднє положення про конфіденційність персональної інформації. Ми зберігаємо право виправляти це Положення про конфіденційність інформації, якщо ми вважатимемо це необхідним або доцільним.

Data Privacy Statement

The protection of your privacy is very important to us, in particular if you are using our website. Therefore, this Data Privacy Statement provides you with comprehensive information about which of your personal data we process when you use our web services and how we (as the controller) protect these data. Data are processed on the basis of applicable statutory provisions. 

Controller of data processing: EUROPAPIER INTERNATIONAL AG, A-2371 Hinterbrühl, Gaadner Straße 80

Representative of the controller: MMag. Martin Bichl

A) Visiting our website

When you visit our website or our web shop none of your personal data shall be stored on our webservers without your express consent. However, for better usability of our website or our web shop it is of advantage that log files and cookies are temporarily stored; this is why you are asked for your consent on our website. You are not obliged to give such consent and will be able to use the website also without giving such consent; however, in some cases you might experience some limitations in the use of our website. 

B) Consent to storage and use of log files and to the use of cookies 

1. If you give your express consent to the storage and use of log files and to the use of cookies, our webservers will temporarily save every access into a log file. Thereby the following data will be collected and stored: 

  • IP address of the requesting computer 
  • Date and time of access 
  • Name and URL of the downloaded file
  • Quantity of transferred data 
  • Information whether the request was successful (HTTP status code)
  • Information on the browser and operating system used 
  • Website from which access originates

The legal basis for storing these data is our legitimate interest since such data, in particular, serve the purpose of proper operation of the server and of system security (Art. 6 para 1 item f of the GDPR).

Moreover, if you give your consent, our website also uses cookies (for more information see Cookie Policy below). 

The collected data are processed for the purpose of enabling use of the website (establishment of a connection), system security, technological administration of network infrastructure and for the purpose of anonymised, statistical evaluation of use and optimisation of our internet presence. 

The collected data are stored for a maximum period of 38 months.

In this context we would like to point out that we will evaluate IP addresses only internally, e.g. in the case of attacks on our network infrastructure.

2. Data that was stored when you accessed our online presence shall be disclosed to third parties only if we are obliged to do so under the law or a court decision or if such disclosure is necessary for the purpose of asserting rights and criminal prosecution in the event of an attack on our internet infrastructure. Data shall not be disclosed for other non-commercial or commercial purposes.

3. With regard to stored log files we do not carry out all processing activities on our own but are relying on the support of carefully selected and reliable partners (= processors), namely ITBH, Proclane Commerce GmbH, and Honico eBusiness GmbH. By suitable and state-of-the-art technical and organisational measures these processors also ensure security of your data. Our partners are not allowed to use the provided personal data for other purposes than those for which they have received them.

4. Cookie Policy

If you have given your express consent to save and use log files and to use cookies when visiting our website, our websites shall use cookies on several instances beyond those stated in Clause A. They serve the purpose of making our presence more user-friendly and more efficient. Cookies are small text files that the browser stores on your computer. Data are collected and stored exclusively in anonymised or pseudonymised form.

The following cookies are set when visiting the website :

  • fe_typo_user (session cookie) Typo3 cookie, valid for the entire site
  • resolution (session cookie) Typo3 cookie, valid for the entire site 
  • cookieAgree (no session cookie) Typo3/JavaScript cookie, if cookie banner is accepted, lifecycle 2 weeks. This cookie will be set only if the cookie banner is activated 

After accessing the website Google Analytics will set the following cookies:

  • _ga: (Google Parameter), lifecycle 2 years
  • _gid: (Google Parameter), lifecycle 24 hours
  • _gat: (Google Parameter), lifecycle 10 minutes

You can define in your browser settings whether cookies may be set or not. You can prevent the setting of cookies by the relevant setting; however, we would like to point out that in this case you may not be able to fully use all functionalities of our website.

5. Use of Google Analytics 

This website uses Google Analytics, a web analysis service of Google Inc. Google Analytics also uses cookies, text files that are stored on your computer and that allow for an analysis of your use of the website. The information on your use of this website generated by the cookie (including your IP address) will be transferred to a Google server in the US and will be stored there. Google will use this information to evaluate your use of the website, to prepare reports on website activities for the operators of the website and to provide further services related to the use of the website and of the internet. Google will also transfer such information to third parties, if applicable, provided that this is necessary under the law and to the extent that third parties process such data on behalf of Google. Google will in no case link your IP address with other data stored by Google. You can prevent cookies setting with the relevant setting in your browser; however, we note that in this case you may not be able to fully use all functionalities of this website. Moreover, you can prevent Google from obtaining the collected data and from processing the same by downloading and installing the relevant browser plugin from 

Further information on the terms of use and Google’s data privacy provisions can be found under the following links: 

Google Inc. is certified under the EU-US Privacy Shield treaty. The certificate can be found under

C) Rights granted to data subjects

Furthermore, reference is made to the following rights granted to the data subject pursuant to the GDPR with respect to the processing of personal data concerning them:

  • Right to information on the part of the controller regarding the personal data concerning the data subject according to Art. 15 GDPR
  • Right to rectification according to Art. 16 GDPR
  • Right to erasure according to Art. 17 GDPR
  • Right to restriction of processing according to Art. 18 GDPR
  • Right to data portability according to Art. 20 GDPR
  • Right to object against processing according to Art. 21 GDPR

Furthermore, the data subjects also have the right to file a complaint with the data protection authority. In this regard, reference is also made to the website of the data protection authority which can be found at https://www.dsb.gv.at

D) Links to other providers

Our websites may contain links to other providers and links to our social media presences. This Data Privacy Statement applies only to websites and services that are our property and are operated by us. We have no influence on external links that originate from our services. We are not responsible for whether the providers or operators of social media platforms comply with statutory provisions on data protection.

E) Technical Data Protection

We take technical and organisational safety measures to protect your data we process against accidental or intentional manipulation, loss, destruction or unauthorised access. Our safety measures are improved on a regular basis in accordance with technological progress. 

F) Validity and most recent version of the Data Privacy Statement

This Data Privacy Statement is directly applicable and shall replace all former data privacy statements. We reserve the right to amend this Data Privacy Statement if we consider this to be necessary and/or expedient.

top

Я чітко висловлюю свою згоду на зберігання, використання реєстраційних даних та файлiв-cookies. Подальшу информацiю Ви знайдете в нашому положеннi про конфіденційність даних.